Modele de unghii pentru plaja

Am ales Culori Solare, marine și nuanțe deschise, Care să Cine pună în valoare bronzul proaspăt obținut. AM selectAt mai ales MODELE simple, Care să complimenteze Frumos orice look de plajă sau de plimbare Seara, PE faleză. Modelele se potrivesc Atât unghiilor Lungi, Cât și celor scurte, așa că intră în Galeria Foto de mai sus și descoperă-le pe toate! 4 semilună Unghiile. Unghiile cu modèle la baza degetului sunt la Mare modĂ în 2018, astfel de modele completează un look cool și frais. Dăruiește-ți inima manichiurii conte! Îți démonstrăm acum din nou Cât de bine funcționează accentele în cele mai simple modele de Unghii. Acoperă Două Unghii cu Roz deschis și PE Celelalte pictează-le Cu Negru (sau în ce proporție vrei tu). Unghiile rozalii vor fi “răsfățate” și cu Naomi inimioare Delicate, poziționate aproape de vârf. Profiter! MODELE de manichiură pentru Unghii scurte, la modĂ în Vara 2017 1 Unghiile roșii. Clasicul poate fi de multe ori o variantă eleganntă și plină de STIL pentru manichiura dumneavoastră. 2 Unghii français. Dacă doriți un aspect Cât mai Frumos al unghiilor făcute în Stil français dar nu vă place cu arată Cugel, asfectul lor este unul mult mai placut cu ojă semi. 5 Unghii ombre.

CEVA simplu Dar Elegant, Două Culori pastelate Combinat cu care te potï asorta Atât la costume de baie, Cât și la ținuta de seară. 3 métalice Unghiile semi cu Accente. S-au purtat și încă se mai poartă unghiile Care au aplicații cu aspect Metalic, ELE pot întregi cu succes o ținută la Mare. Unghiile cu ojă semipermanentă au devenit o alternativă la Oja clasică tot mai la modĂ în ultimii Ani. Acest astuce de manichiură și pedichiură seamănă foarte mult cu modalitatea clasică de folosire a ojei, diferența constă în modaliatatea de uscare Care necesită o lampă UV. Aspectul Natural și ușurința cu care se poate îndepărta această ojă destul de rezistentă de PE Unghii, face ca “maniciura semi” să fie tot mai apreciată. Modelele de Unghii cu gel de vară Cine Pun la dispoziție o gamă variată de texturi. Se poartă unghiile cu aplicații irizate, texturile holografice sau mate.

Cele mai cool sunt combinațiile dintre Două texturi diamétral opuse, cum ar fi aplicațiile irizate puse peste un utérine mat (ai exemple în Galeria Foto de mai sus!). Avansăm acum pe teritoriul ira care sunt mai expérimententate în nail art. Acoperă unghiile cu lac, apoi pictează la baza Lor câte un Ochi. Cum Am spus și mai sus, nu trebuie să fie Perfect, ci mai degrabă peline de imaginație. Orice ai face, nu rata efectul pe care îl are movul pastelat în manichiura toamnei 2018. E Culoarea acestui Sezon, așa că nu potï da greș cu EA. acoperă unghiile cu un strat Dulce de lila, apoi folosește dungi Albe sau Negre pentru a conferi și mai multă personalitate manichiurii! Nu mai ai motive să te simți dezavantajată de faptul că ai unghiile scurte: ideile de nail art de mai jos sunt Special concereputation pentru tine. În plus, ELE presupun avantajul de a alungi Patul unghiei şi de a corecta eventualele defecte, astfel încât tu să te simți de un milion de ori mai mândră de Tine! Ce poate fi mai simplu decat perfortele aplicate PE unghie? Deși este incredibil de ușor de realizat, acest Tip de manichiură e Atât de sofisticat.

Aplică ojă Nude, apoi lasă-ți creativitatea să decidă unde VEI PLASA perfortele. Nu exagera, așa Cum te-am învățat și la modelele de Unghii simple de mai sus. Ideea e fabuloasă în tonuri de Alb, Dar și de Negru. Este sezonul veseliei, Al trăirilor intense și al zâmbetelor, iar asta trebuie să se refletent și în manichiura noastră. De aceea, am ales 25 de modele de Unghii cu gel de vară DIN Care să te inspiri pentru următoarea ta vizită la salon. Culori tari sau pastelate, MODELE opulente sau discret, texturi diafane, le discutăm pe toate în rândurile de mai jos. Rămânem la modelul cu auriu de mai sus, Dar îl îmbogățim acum cu Flori pur și simplu superbe! Partea și mai Bună la acest modèle de Unghii simple DIN toamna 2018 este că nu ai nevoie de foarte multă îndemânare: Floarea trasată poate fi doar o reprezentare simbolică.